Telefonszám+36 70 328 1336
Kosár
A kosárban 0 foglalás/termék található
0
A kosár üres

Az utángyártott alkatrész is lehet jó?

Az utángyártott alkatrész is lehet jó?

Az autójavítás és karbantartás mindig is komoly költségekkel járhat, és az egyik legnagyobb kiadást az alkatrészek cseréje jelentheti. Sok autótulajdonos szembesül azzal a kérdéssel, hogy eredeti gyári alkatrészeket vagy utángyártott alkatrészeket válasszanak-e. Azt javaslom, hogy vegyük fontolóra az utángyártott alkatrészek használatát, mivel számos előnyt kínálhatnak.

Az utángyártott alkatrészek általában jóval kedvezőbb áron vásárolhatók meg, mint az eredeti gyári változatok. Ezáltal sok autótulajdonosnak lehetősége nyílik spórolni anélkül, hogy feláldozná a minőséget. Az utángyártott alkatrészek kiváló alternatívái lehetnek olyan esetekben, amikor az autógarancia már lejárt, és nem kell ragaszkodnunk a gyári alkatrészekhez a garancia fenntartása érdekében.

Az utángyártott alkatrészek nagy választékban elérhetők a piacon, így könnyen találhatók az adott autótípushoz vagy modellhez. Nem kell aggódnunk a beszerzési nehézségek miatt, és gyakran azonnal elérhetőek, így gyorsabban végezhetünk a javítással.

Az utángyártott alkatrészek fejlesztésében és gyártásában számos szakmai tapasztalattal rendelkező vállalat vesz részt, és sokszor használnak modern technológiát. Ennek eredményeképpen sok utángyártott alkatrész ugyanolyan minőségű és teljesítményű lehet, mint az eredeti gyári változatok.

Fontos megjegyezni, hogy az utángyártott alkatrészek minősége vállalatról vállalatig változhat. Érdemes tehát kutatást végezni és megbízható beszállítót választani.

Végül, az utángyártott alkatrészek használata környezetbarátabb lehet, mivel a felújított vagy újrahasznosított alkatrészek használatával hozzájárulunk a természetes erőforrások megőrzéséhez és a hulladék csökkentéséhez.

Az utángyártott alkatrészek tehát jó alternatívát jelenthetnek a gyári alkatrészekkel szemben, ha szem előtt tartjuk a minőséget és megbízható beszállítót választunk. Az ilyen típusú alkatrészekkel való javítás lehetőséget kínál a költségek csökkentésére anélkül, hogy a jármű teljesítménye vagy megbízhatósága sérülne.

Talán ezzel a példával elmondok mindent: Látott már valaki BMW, AUDI, Suzuki vagy FIAT gumiköpenyt? Persze hogy nem!!! De mindenki találkozott már Continental,  Fulda , Michelin vagy Semperit gumikkal! Ezek a gyári beszállítói  – és még sok másik gyártó – a nagy autómárkáknak. Ez így van a kuplungtól a fékbetéten át a vízpumpáig, stb. A cikkben említett  gyártók nagyon sok esetben gyári beszállítók, de saját márkanév alatt is forgalmaznak ugyanolyan minőségű terméket – gyakorlatilag ugyanazt -, de sokkal kedvezőbb áron, azonos garanciális feltételekkel. Amelyik gyártó esetleg nem,  az is rendelkezik az uniós piacra a CE megfelelősségi tanúsítvánnyal,  így nyugodtan felhasználható. De mindenkinek szíve joga, hogy milyet tesz be az autójába. A HS Szervizben a kérésednek megfelelővel javítjuk autódat!

 

Mindenkinek jó utat és balesetmentes vezetést kívánunk!